Timmer en Onderhoudsbedrijf TdeW

R

Nieuwbouw

R

Onderhoud

R

Uitbouw

R

Verbouw

Dakkapel

Een dakkapel geeft meer ruimte en licht. De nieuwe ruimte die ontstaat biedt talloze nieuwe mogelijkheden. Wellicht kunt u hierdoor zelfs een extra kamer creëren. Dakkapellen aan de achtergevel kunnen vergunningsvrij worden geplaatst, mits deze natuurlijk voldoen aan de gestelde regelgeving. Bij een dakkapel is het vaak wenselijk om zo min mogelijk onderhoud te hebben op deze van buiten zo moeilijk bereikbare plek. Daarom worden de ramen in dakkapellen vaak uitgevoerd in draai- kiepramen en wordt onderhoudsvrij materiaal passend bij de woning gebruikt.

Of u nu een modern of traditioneel dakkapel wenst, al dan niet onderhoudsvrij of in hout uitgevoerd. Al onze dakkapellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Wij plaatsen dakkapellen op alle dakvormen, in alle maten en uitvoeringen.

 

Dakopbouw

Voor dakopbouwen bent u ook bij ons aan het juiste adres, hier zal in de meeste gevallen wel een bouwvergunning voor nodig zijn. Ook deze bouwvergunning kunnen wij voor u verzorgen.

Met een dakopbouw op het platte dak of hellend dak (nokverhoging) van uw woning of garage ontstaat veel meer ruimte. U kunt er zelfs een geheel extra verdieping mee verkrijgen. Er wordt naar gestreefd om alle dakopbouwen in zo’n kort mogelijke uitvoeringsduur te plaatsen, om de overlast bij u zo veel mogelijk te beperken. Uiteraard zijn er weer diverse uitvoeringen en mogelijkheden. Natuurlijk met uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

 

Dakvenster

Voor het gebruik van de zolder als hobbyruimte en / of opslagruimte is het wellicht verstandiger om een dakraam te plaatsen in plaats van een dakkapel. Het dakraam is eenvoudiger te plaatsen, goedkoper en er is veel minder materiaal nodig.

Wij maken graag een afspraak, om ter plaatse uw wensen te bespreken en onze werkwijze en uitvoeringsmogelijkheden toe te lichten. Uiteraard is onze duidelijke en overzichtelijke offerte geheel vrijblijvend.

Bus TdW

TdeW Timmer en onderhoudsbedrijf

Tel: 06 22556131

thijs@tdew-naarden.nl

Schepenen 70
1412 DH Naarden
Noord-Holland Nederland