Timmer en Onderhoudsbedrijf TdeW

R

Nieuwbouw

R

Onderhoud

R

Uitbouw

R

Verbouw

Badkamer renovatie

Ook voor het renoveren of uitbreiden van uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met alle bouwkundige mogelijkheden en inspiratie, wat dan tot uiting komt in een badkamer die tot in alle details past bij uw eigen smaak.

Het verbouwen van een badkamer is een complex project. Bij het verbouwen van een compleet nieuwe badkamer komt er meer kijken dan alleen de installatie van nieuw sanitair. Er moeten leidingen gelegd of verlegd worden, tegels gezet en soms zelfs wanden geplaatst worden. Er komen ook een hoop verschillende beroepen kijken bij de bouw van een badkamer, van loodgieters en tegelzetters tot stukadoors en timmerlieden. Aan ons om dit allemaal in goede banen te leiden.

Voor de keuze van tegels en sanitair wordt u uitstekend geholpen door onze leveranciers, maar er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de spullen bij de door u gewenste leveranciers te bestellen.

Een totale badkamer verbouwing telt gemiddeld 2 tot 3 weken werk, dit natuurlijk afhankelijk van de grote en complexiteit.

Wij maken graag een afspraak, om ter plaatse uw wensen te bespreken en onze werkwijze en uitvoeringsmogelijkheden toe te lichten. Uiteraard is onze duidelijke en overzichtelijke offerte geheel vrijblijvend.

Bus TdW

TdeW Timmer en onderhoudsbedrijf

Tel: 06 22556131

thijs@tdew-naarden.nl

Schepenen 70
1412 DH Naarden
Noord-Holland Nederland