Dakkapel

Een dakkapel geeft meer ruimte en licht. De nieuwe ruimte die ontstaat biedt talloze nieuwe mogelijkheden. Wellicht kunt u hierdoor zelfs een extra kamer creƫren. Dakkapellen aan de achtergevel kunnen vergunningsvrij worden geplaatst, mits deze natuurlijk voldoen aan de gestelde regelgeving. Bij een dakkapel is het vaak wenselijk om zo min mogelijk onderhoud te hebben op deze van buiten zo moeilijk bereikbare plek. Daarom worden de ramen in dakkapellen vaak uitgevoerd in draai- kiepramen en wordt onderhoudsvrij materiaal passend bij de woning gebruikt. Of u nu een modern of traditioneel dakkapel wenst, al dan niet onderhoudsvrij of in hout uitgevoerd. Al onze dakkapellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Wij plaatsen dakkapellen op alle dakvormen, in alle maten en uitvoeringen.

Dakopbouw
Voor dakopbouwen bent u ook bij ons aan het juiste adres, hier zal in de meeste gevallen wel een bouwvergunning voor nodig zijn.

lees meer...

Dakvenster
Voor het gebruik van de zolder als hobbyruimte en / of opslagruimte is het wellicht verstandiger om een dakraam te plaatsen in plaats van een dakkapel. 

lees meer...

U bent hier: Home Werkzaamheden Dakkapel >