Onderhoud

Met het regelmatig onderhouden van uw woning kunt u hoge kosten voorkomen op de langere termijn. Elk bouwwerk vertoont na verloop van tijd wel een mankement of slijtage.

U kunt hierbij denken aan schilderwerk, tegelwerk, metselwerk, stucwerk, deuren en kozijnen, installaties, daken, goten enzovoort.
Wij maken graag een afspraak om samen met u door te nemen wat er aan onderhoud moet gebeuren en dit duidelijk in kaart te brengen.


Dakkapel

Een dakkapel geeft meer ruimte en licht. De nieuwe ruimte die ontstaat biedt talloze nieuwe mogelijkheden. Wellicht kunt u hierdoor zelfs een extra kamer creƫren. Dakkapellen aan de achtergevel kunnen vergunningsvrij worden geplaatst, mits deze natuurlijk voldoen aan de gestelde regelgeving. Bij een dakkapel is het vaak wenselijk om zo min mogelijk onderhoud te hebben op deze van buiten zo moeilijk bereikbare plek. Daarom worden de ramen in dakkapellen vaak uitgevoerd in draai- kiepramen en wordt onderhoudsvrij materiaal passend bij de woning gebruikt. Of u nu een modern of traditioneel dakkapel wenst, al dan niet onderhoudsvrij of in hout uitgevoerd. Al onze dakkapellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Wij plaatsen dakkapellen op alle dakvormen, in alle maten en uitvoeringen.

Dakopbouw
Voor dakopbouwen bent u ook bij ons aan het juiste adres, hier zal in de meeste gevallen wel een bouwvergunning voor nodig zijn.

lees meer...

Dakvenster
Voor het gebruik van de zolder als hobbyruimte en / of opslagruimte is het wellicht verstandiger om een dakraam te plaatsen in plaats van een dakkapel. 

lees meer...

Uitbouw

Uit- en aanbouwen zijn er in vele soorten en maten.
Er wordt vaak gekozen om vergunningsvrij aan te bouwen, dit is dan vaak de uitbouw van maximaal 2,5 meter uit de achtergevel met plat dak.

Er zijn vele mogelijkheden qua vormgeving, daglicht-oplossingen enzovoort. Tijdens het bouwproces treffen wij meerdere voorzieningen om de overlast voor U en omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Indien er wel een bouwvergunning nodig is om wat voor reden dan ook, dan verzorgen wij dat ook. (Zie de pagina over bouwvergunningen)

Graag maken wij met U een afspraak om ter plaatse Uw wensen te bespreken en onze werkwijze en verdere mogelijkheden door te nemen. Uiteraard is onze prijsopgaaf geheel vrijblijvend! 

Verbouw

Wij verzorgen alle voorkomende verbouwwerkzaamheden of het nu is in een woning of een bedrijfspand. Onder verbouwen verstaan wij alle verbouwingen groot of klein die zich in uw woning of bedrijfspand kunnen voordoen.

Ook voor een totaalverbouwing, inclusief stukadoorswerk, elektra, loodgieterwerk en schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor een vast team van betrouwbare en vakkundige onderaannemers die wij regelmatig inhuren.

Kortom, wij zijn hiervoor de expert die u hierbij kunt inschakelen.


Renovatie

Het renoveren van een woning houdt in; alles wat vervangen of hersteld moet worden aan uw woning. Dit kan zijn het vervangen van rotte kozijnen, hoeken van kozijnen, het plaatsen van isolatieglas, isoleren van vloeren, gevels en daken, betonrot en het herstellen van gevels en voegwerk.

Bij renovatie van bestaande woningen is specifieke kennis nodig. Bovendien moet een goed en kundig onderzoek er voor zorgen dat de woning op een of andere manier niet beschadigd raakt.

Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en kunnen voor u de totale renovatie van uw woning verzorgen.

Meer artikelen...

U bent hier: Home Werkzaamheden Werkzaamheden